Botez Ilinca, Casa Doina

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Ilinca a avut o zi minunata si sa fotografiez botezul ei a fost o adevarata placere pentru mine! Pe de-o parte intotdeauna ma inspira oamenii relaxati, calzi, care isi lasa emotiile sa se vada, pe de alta parte Simona si Stefan m-au facut sa ma simt printre prieteni. A ajutat un pic si barul de branzeturi si experienta impecabila de la Casa Doina, recunosc 🙂 Fetita micuta, delicata si cuminte de astazi sper sa creasca mare uitandu-se cu bucurie la fotografiile din ziua aceasta.

fotograf-botez-casa-doina-1fotograf-botez-casa-doina-2fotograf-botez-casa-doina-3fotograf-botez-casa-doina-4fotograf-botez-casa-doina-5fotograf-botez-casa-doina-6fotograf-botez-casa-doina-7fotograf-botez-casa-doina-8fotograf-botez-casa-doina-9fotograf-botez-casa-doina-10fotograf-botez-casa-doina-12fotograf-botez-casa-doina-11fotograf-botez-casa-doina-13fotograf-botez-casa-doina-14fotograf-botez-casa-doina-15fotograf-botez-casa-doina-16fotograf-botez-casa-doina-17fotograf-botez-casa-doina-18fotograf-botez-casa-doina-26fotograf-botez-casa-doina-24fotograf-botez-casa-doina-25fotograf-botez-casa-doina-27fotograf-botez-casa-doina-19fotograf-botez-casa-doina-28fotograf-botez-casa-doina-29fotograf-botez-casa-doina-30fotograf-botez-casa-doina-31fotograf-botez-casa-doina-32fotograf-botez-casa-doina-33fotograf-botez-casa-doina-34fotograf-botez-casa-doina-35fotograf-botez-casa-doina-36fotograf-botez-casa-doina-38fotograf-botez-casa-doina-39fotograf-botez-casa-doina-40fotograf-botez-casa-doina-42

Related Posts
Featured
Fotografii de familie Agnes, Ingrid, Mihaela si Alex
Cu cei 4 m-am intalnit intr-una din cele mai frumoase zile din toamna aceasta si am sarbatorit impreuna, prin fotografii, primul an din viata lui Agnes.
MAI MULT
Sedinta foto de familie Victor, Petra si Mihai
I-am cunoscut acum 4 ani cand le-am fotografiat nunta superba de la Palatul Brukenthal, din Avrig. Acum mi-au facut cunostinta cu cel mai nou membru al familiei lor si ne-am bucurat de o dupa-amiaza perfecta de aprilie.
MAI MULT
Ilinca, Alexandra si Silviu – asteptand-o pe Theo
Pe cei trei i-am vizitat la ei acasa pentru a imortaliza ultimele zile pe care Theo, noua membra a familiei lor, le petrece in burtica Alexandrei :) Povestea unei dupa-amiezi calde de mai petrecute in familia lor, mai jos.
MAI MULT