Botez Ilinca, Casa Doina

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Ilinca a avut o zi minunata si sa fotografiez botezul ei a fost o adevarata placere pentru mine! Pe de-o parte intotdeauna ma inspira oamenii relaxati, calzi, care isi lasa emotiile sa se vada, pe de alta parte Simona si Stefan m-au facut sa ma simt printre prieteni. A ajutat un pic si barul de branzeturi si experienta impecabila de la Casa Doina, recunosc 🙂 Fetita micuta, delicata si cuminte de astazi sper sa creasca mare uitandu-se cu bucurie la fotografiile din ziua aceasta.

fotograf-botez-casa-doina-1fotograf-botez-casa-doina-2fotograf-botez-casa-doina-3fotograf-botez-casa-doina-4fotograf-botez-casa-doina-5fotograf-botez-casa-doina-6fotograf-botez-casa-doina-7fotograf-botez-casa-doina-8fotograf-botez-casa-doina-9fotograf-botez-casa-doina-10fotograf-botez-casa-doina-12fotograf-botez-casa-doina-11fotograf-botez-casa-doina-13fotograf-botez-casa-doina-14fotograf-botez-casa-doina-15fotograf-botez-casa-doina-16fotograf-botez-casa-doina-17fotograf-botez-casa-doina-18fotograf-botez-casa-doina-26fotograf-botez-casa-doina-24fotograf-botez-casa-doina-25fotograf-botez-casa-doina-27fotograf-botez-casa-doina-19fotograf-botez-casa-doina-28fotograf-botez-casa-doina-29fotograf-botez-casa-doina-30fotograf-botez-casa-doina-31fotograf-botez-casa-doina-32fotograf-botez-casa-doina-33fotograf-botez-casa-doina-34fotograf-botez-casa-doina-35fotograf-botez-casa-doina-36fotograf-botez-casa-doina-38fotograf-botez-casa-doina-39fotograf-botez-casa-doina-40fotograf-botez-casa-doina-42

Related Posts
Featured
Fotografii de familie Agnes, Ingrid, Mihaela si Alex
Cu cei 4 m-am intalnit intr-una din cele mai frumoase zile din toamna aceasta si am sarbatorit impreuna, prin fotografii, primul an din viata lui Agnes.
MAI MULT
Best of 2017
Au trecut 10 ani de cand am facut primele fotografii la o nunta si nu puteam sa trec peste acest sfarsit de an fara sa pregatesc o postare cu cele mai bune imagini din 2017. A fost cel mai plin an de pana acum, a fost cel mai greu dar probabil si cel din care am invatat cel mai mult. Cel mai important este insa ca iubesc ceea ce fac la fel de mult ca la inceputurile mele in fotografia de nunta si pentru asta sunt recunoscatoare :) Imi doresc si va doresc si voua liniste, fericire si echilibru in toate. Si iata cele mai bune 100 de imagini din 2017.
MAI MULT
Botez Iris Maria
"Experienta noastra cu Theo a fost incantatoare. Vazusem fotografii facute de ea care ne-au placut foarte mult si ne-am decis ca ea sa fie fotograful botezului fiicei noastre. Este o fata minunata, cu mult bun simt, care pune suflet in ceea ce face, foarte calma si profesionista. Nu face fotografii la intamplare, fiecare unghi e gandit, fiecare membru al evenimentului e luat in seama si important pentru poveste. Despre fotografii, evident ca vorbesc de la sine, dar pentru noi sunt "WooW". Ne-a placut stilul ei romantic si actual in acelasi timp, un stil care s-a potrivit la fix cu al nostru. Multumim Theo!"   Cu drag, Theo M ...
MAI MULT