Botez Ilinca, Casa Doina

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Ilinca a avut o zi minunata si sa fotografiez botezul ei a fost o adevarata placere pentru mine! Pe de-o parte intotdeauna ma inspira oamenii relaxati, calzi, care isi lasa emotiile sa se vada, pe de alta parte Simona si Stefan m-au facut sa ma simt printre prieteni. A ajutat un pic si barul de branzeturi si experienta impecabila de la Casa Doina, recunosc 🙂 Fetita micuta, delicata si cuminte de astazi sper sa creasca mare uitandu-se cu bucurie la fotografiile din ziua aceasta.

fotograf-botez-casa-doina-1fotograf-botez-casa-doina-2fotograf-botez-casa-doina-3fotograf-botez-casa-doina-4fotograf-botez-casa-doina-5fotograf-botez-casa-doina-6fotograf-botez-casa-doina-7fotograf-botez-casa-doina-8fotograf-botez-casa-doina-9fotograf-botez-casa-doina-10fotograf-botez-casa-doina-12fotograf-botez-casa-doina-11fotograf-botez-casa-doina-13fotograf-botez-casa-doina-14fotograf-botez-casa-doina-15fotograf-botez-casa-doina-16fotograf-botez-casa-doina-17fotograf-botez-casa-doina-18fotograf-botez-casa-doina-26fotograf-botez-casa-doina-24fotograf-botez-casa-doina-25fotograf-botez-casa-doina-27fotograf-botez-casa-doina-19fotograf-botez-casa-doina-28fotograf-botez-casa-doina-29fotograf-botez-casa-doina-30fotograf-botez-casa-doina-31fotograf-botez-casa-doina-32fotograf-botez-casa-doina-33fotograf-botez-casa-doina-34fotograf-botez-casa-doina-35fotograf-botez-casa-doina-36fotograf-botez-casa-doina-38fotograf-botez-casa-doina-39fotograf-botez-casa-doina-40fotograf-botez-casa-doina-42

Related Posts
Featured
Botez Maria Izabela, Marshal Garden
Am gasit-o plangand si cand a deschis ochii m-a uimit cu gingasia ei :) Maria Izabela a avut oameni emotionati alaturi de ea, o slujba de botez calda si o petrecere cel putin energica! Ii doresc ca toata viata ei sa aiba parte de aceeasi emotie pozitiva, caldura sufleteasca si energie ca in ziua botezului ei.   Cu drag, Theo - fotograf nunta
MAI MULT
Ilinca, Alexandra si Silviu – asteptand-o pe Theo
Pe cei trei i-am vizitat la ei acasa pentru a imortaliza ultimele zile pe care Theo, noua membra a familiei lor, le petrece in burtica Alexandrei :) Povestea unei dupa-amiezi calde de mai petrecute in familia lor, mai jos.
MAI MULT
Craciun fericit in familie
Anul acesta luna decembrie am dedicat-o pe de o parte tuturor cuplurilor care isi asteptau albumele lor si albumele cadou pentru familie si pe de alta parte sedintelor foto de Craciun pe care le-am realizat in cea mai frumoasa casuta din Bucuresti, decorata superb pentru sarbatori, Ochisoru. A fost o luna cu zambete cat pentru tot anul si un mod minunat de a incheia 2017. Craciun fericit tuturor!
MAI MULT