Botez Ilinca, Casa Doina

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Ilinca a avut o zi minunata si sa fotografiez botezul ei a fost o adevarata placere pentru mine! Pe de-o parte intotdeauna ma inspira oamenii relaxati, calzi, care isi lasa emotiile sa se vada, pe de alta parte Simona si Stefan m-au facut sa ma simt printre prieteni. A ajutat un pic si barul de branzeturi si experienta impecabila de la Casa Doina, recunosc 🙂 Fetita micuta, delicata si cuminte de astazi sper sa creasca mare uitandu-se cu bucurie la fotografiile din ziua aceasta.

fotograf-botez-casa-doina-1fotograf-botez-casa-doina-2fotograf-botez-casa-doina-3fotograf-botez-casa-doina-4fotograf-botez-casa-doina-5fotograf-botez-casa-doina-6fotograf-botez-casa-doina-7fotograf-botez-casa-doina-8fotograf-botez-casa-doina-9fotograf-botez-casa-doina-10fotograf-botez-casa-doina-12fotograf-botez-casa-doina-11fotograf-botez-casa-doina-13fotograf-botez-casa-doina-14fotograf-botez-casa-doina-15fotograf-botez-casa-doina-16fotograf-botez-casa-doina-17fotograf-botez-casa-doina-18fotograf-botez-casa-doina-26fotograf-botez-casa-doina-24fotograf-botez-casa-doina-25fotograf-botez-casa-doina-27fotograf-botez-casa-doina-19fotograf-botez-casa-doina-28fotograf-botez-casa-doina-29fotograf-botez-casa-doina-30fotograf-botez-casa-doina-31fotograf-botez-casa-doina-32fotograf-botez-casa-doina-33fotograf-botez-casa-doina-34fotograf-botez-casa-doina-35fotograf-botez-casa-doina-36fotograf-botez-casa-doina-38fotograf-botez-casa-doina-39fotograf-botez-casa-doina-40fotograf-botez-casa-doina-42

Related Posts
Featured
Fotografii de familie Maruca, Lea, Gabi si Dan
Doi oameni calzi si calmi si fetele lor minunate. Sper sa ii revad curand, mi-a fost drag sa-i fotografiez si greu sa aleg doar cateva imagini pentru postarea de mai jos :)
MAI MULT
Botez Noelle, Solange Ballroom
In ziua botezului ei, micuta Noelle a fost insotita de foarte multi apropiati ai familiei dar mai ales de sora ei, Medeea, care nu s-a indepartat deloc de ea. O bebelusa cuminte si delicata, un botez impecabil pus la punct de un tatic foarte atent si o mamica minunata, o petrecere exceptionala, un fotograf multumit :) Cateva fotografii de la botezul lui Noelle...
MAI MULT
Fotografie de botez: Irina, Residence Domenii Plaza
Cred ca cel mai mult si mai mult in fotografiile unui botez ma impresioneaza sa vad copilaria in ochii parintilor si dedicarea cu care se joaca pentru a smulge un zambet de la copilul lor :) Irina si-a inceput ziua botezului un pic suparata dar a incheiat-o cu un zambet larg exact din motivul pe care vi-l povesteam inainte.
MAI MULT