Botez Victoria Rose, Casa Comana

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Rosie a avut parte de un botez emotionant la biserica manastirii Comana si de o vreme superba apoi in familie.

fotograf-botez-rose-4fotograf-botez-rose-1fotograf-botez-rose-3fotograf-botez-rose-2fotograf-botez-rose-6fotograf-botez-rose-5fotograf-botez-rose-7fotograf-botez-rose-8fotograf-botez-rose-9fotograf-botez-rose-10fotograf-botez-rose-11fotograf-botez-rose-13fotograf-botez-rose-12fotograf-botez-rose-14fotograf-botez-rose-15fotograf-botez-rose-18fotograf-botez-rose-17fotograf-botez-rose-19fotograf-botez-rose-20fotograf-botez-rose-16

Related Posts
Featured
Fotografie de familie: Rodi si Alex
In mai putin de o luna Rodi si Alex vor deveni parinti :) Spre bucuria mea nu au lasat sa treaca aceasta perioada a vietii lor fara sa ii mai vad o data in fata camerei si fara o vizita intr-unul din locurile mele preferate din Bucuresti, la Ochisoru. Este o senzatie extrem de placuta sa urmaresti o familie pe parcursul vietii ei, cand se construieste, cand se mareste si sa poti fotografia astfel de amintiri pentru ei, iar eu abia astept sa le cunosc baietelul - caruia ii vom spune momentan "burti", asa cum l-a poreclit Rodi :) - dar pana atunci ramanem la cateva imagini de la sedinta lor foto de maternitate.
MAI MULT
Best of 2017
Au trecut 10 ani de cand am facut primele fotografii la o nunta si nu puteam sa trec peste acest sfarsit de an fara sa pregatesc o postare cu cele mai bune imagini din 2017. A fost cel mai plin an de pana acum, a fost cel mai greu dar probabil si cel din care am invatat cel mai mult. Cel mai important este insa ca iubesc ceea ce fac la fel de mult ca la inceputurile mele in fotografia de nunta si pentru asta sunt recunoscatoare :) Imi doresc si va doresc si voua liniste, fericire si echilibru in toate. Si iata cele mai bune 100 de imagini din 2017.
MAI MULT
Sedinta foto de familie Ilinca, Simona si Stefan
M-am revazut cu Ilinca, Simona si Stefan dupa botezul micutei pentru cateva amintiri la ei acasa :)
MAI MULT