Masthead header

  Theo

  “Este unul dintre cei mai cautati fotografi de nunta din Romania. Pune multa pasiune in munca ei, se fereste de clisee, iar rezultatele sunt spectaculoase.”  Beau Monde Mirese, 2015
   

  theomanusarideDespre mine

  Sunt pasionata de design interior si arhitectura, imi place sa gatesc, imi plac vinul si cafeaua cu lapte, imi place sa merg pe jos. Imi petrec timpul liber calatorind, facand miscare, citind despre nutritie, psihologie, arhitectura, design si fotografie. Florile mele preferate sunt lalelele, imi place primavara, imi plac tatuajele, muzica, marea si muntele in egala masura. Iubesc animalele si am o pisica alba si exagerat de pufoasa pe nume Suki. Reciclez, sustin protejarea mediului, a animalelor si cred in implicarea activa a fiecaruia dintre noi pentru a transforma in bine societatea in care traim.

  Despre fotografie

  Pasiunea mea pentru fotografia de nunta s-a nascut din dragoste pentru oameni, dintr-o nevoie de exprimare artistica, de a face ceva important, ceva care conteaza cu adevarat si dainuie peste ani si din dorinta de a invata cat mai multe despre viata si de a deveni un om complet prin prisma tuturor experientelor pe care le traiesc alaturi de voi. Stilul meu este simplu, abordarea mea asupra evenimentelor este personala, iar fotografiile obtinute sunt rezultatul atat al placerii si responsabilitatii cu care lucrez, cat si al potrivirii care exista intre mine si cuplu, intre viziunile noastre creative si valorile noastre de viata. Fotografiile mele imi doresc sa va reprezinte pe voi, sa redea in cel mai frumos mod detaliile din ziua nuntii voastre, sa capteze esenta relatiilor cu cei apropiati voua, depasind astfel cliseele printre care ne invartim in acest domeniu. Imagini naturale, intime, relaxate si autentice care va reflecta personalitatea, intr-un stil care imbina reportajul si instantaneele cu portretele si imaginile de detaliu, toate asezate sub umbrela bunului gust.