Fotografie de botez: Natalia

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Lumea de poveste a micutei sirene la botezul Nataliei 🙂

fotograf botez natalia elisabeta-1fotograf botez natalia elisabeta-2fotograf botez natalia elisabeta-4fotograf botez natalia elisabeta-3fotograf botez natalia elisabeta-5fotograf botez natalia elisabeta-7fotograf botez natalia elisabeta-9fotograf botez natalia elisabeta-6fotograf botez natalia elisabeta-8fotograf botez natalia elisabeta-10fotograf botez natalia elisabeta-11fotograf botez natalia elisabeta-12fotograf botez natalia elisabeta-13fotograf botez natalia elisabeta-14fotograf botez natalia elisabeta-20fotograf botez natalia elisabeta-15fotograf botez natalia elisabeta-16fotograf botez natalia elisabeta-17fotograf botez natalia elisabeta-18fotograf botez natalia elisabeta-19fotograf botez natalia elisabeta-22fotograf botez natalia elisabeta-23fotograf botez natalia elisabeta-25fotograf botez natalia elisabeta-26

 

fotograf botez natalia elisabeta-21fotograf botez natalia elisabeta-24

 

Cu drag,

Theo – fotograf nunta

Marcy Buhasche 18:58 decembrie 9, 2015
SUPERB!!! Iti multumim frumos Theo!!!

Related Posts
Featured
Fotografii de familie Maruca, Lea, Gabi si Dan
Doi oameni calzi si calmi si fetele lor minunate. Sper sa ii revad curand, mi-a fost drag sa-i fotografiez si greu sa aleg doar cateva imagini pentru postarea de mai jos :)
MAI MULT
Botez Ilinca, Casa Doina
Ilinca a avut o zi minunata si sa fotografiez botezul ei a fost o adevarata placere pentru mine! Pe de-o parte intotdeauna ma inspira oamenii relaxati, calzi, care isi lasa emotiile sa se vada, pe de alta parte Simona si Stefan m-au facut sa ma simt printre prieteni. A ajutat un pic si barul de branzeturi si experienta impecabila de la Casa Doina, recunosc :) Fetita micuta, delicata si cuminte de astazi sper sa creasca mare uitandu-se cu bucurie la fotografiile din ziua aceasta.
MAI MULT
Sedinta foto de familie Victor, Petra si Mihai
I-am cunoscut acum 4 ani cand le-am fotografiat nunta superba de la Palatul Brukenthal, din Avrig. Acum mi-au facut cunostinta cu cel mai nou membru al familiei lor si ne-am bucurat de o dupa-amiaza perfecta de aprilie.
MAI MULT