Nunta Deirdre si Laurentiu, Smart Pub Craiova

FOTOGRAFIE DE NUNTA

RO: Ea din Zimbabwe, el din Romania, s-au cunoscut intamplator in Londra iar cand Laurentiu mi-a scris prima oara nici nu cred ca imi puteam imagina cum urma sa se desfasoare povestea acestui eveniment. Am asteptat mult timp sa le fotografiez nunta lui Deirdre si lui Laurentiu si in timpul acela am povestit o gramada, ne-am imprietenit, ne-am vizitat, iar in ziua nuntii lor am simtit ca fotografiez niste vechi prieteni, totul imi era familiar, totul era foarte personal. Nu imi vine sa cred cat de repede a trecut nunta lor si aproape inca un sezon de nunti 🙂 Felicitari dragilor, prietena voastra va imbratiseaza cu drag si dor!

EN: She’s from Zimbabwe, he’s from Romania, they accidentally met in London and when Laurentiu contacted me the first time I couldn’t have imagined how it will all turn out. I’ve waited a long time to photograph Deirdre and Laurentiu’s wedding and during that time we chatted a lot, became friends, visited with each other so when their wedding day came I felt like I was photographing old friends. Everything was familiar, everything was really personal. I can’t believe how quickly that day passed and it’ s almost the end of another wedding season 🙂 Congratulations guys! A really big hug from your friend!

fotograf nunta laurentiu si deirdre-2fotograf nunta laurentiu si deirdre-3fotograf nunta laurentiu si deirdre-1fotograf nunta laurentiu si deirdre-6fotograf nunta laurentiu si deirdre-5fotograf nunta laurentiu si deirdre-4fotograf nunta laurentiu si deirdre-7fotograf nunta laurentiu si deirdre-8fotograf nunta laurentiu si deirdre-9fotograf nunta laurentiu si deirdre-10fotograf nunta laurentiu si deirdre-11fotograf nunta laurentiu si deirdre-12fotograf nunta laurentiu si deirdre-13fotograf nunta laurentiu si deirdre-14fotograf nunta laurentiu si deirdre-15fotograf nunta laurentiu si deirdre-16fotograf nunta laurentiu si deirdre-17fotograf nunta laurentiu si deirdre-19fotograf nunta laurentiu si deirdre-18fotograf nunta laurentiu si deirdre-20fotograf nunta laurentiu si deirdre-21fotograf nunta laurentiu si deirdre-23fotograf nunta laurentiu si deirdre-22fotograf nunta laurentiu si deirdre-24fotograf nunta laurentiu si deirdre-25fotograf nunta laurentiu si deirdre-26fotograf nunta laurentiu si deirdre-27fotograf nunta laurentiu si deirdre-28fotograf nunta laurentiu si deirdre-29fotograf nunta laurentiu si deirdre-31fotograf nunta laurentiu si deirdre-32fotograf nunta laurentiu si deirdre-30fotograf nunta laurentiu si deirdre-33fotograf nunta laurentiu si deirdre-34fotograf nunta laurentiu si deirdre-35fotograf nunta laurentiu si deirdre-36fotograf nunta laurentiu si deirdre-37fotograf nunta laurentiu si deirdre-43fotograf nunta laurentiu si deirdre-41fotograf nunta laurentiu si deirdre-38fotograf nunta laurentiu si deirdre-39fotograf nunta laurentiu si deirdre-42fotograf nunta laurentiu si deirdre-40fotograf nunta laurentiu si deirdre-44

Related Posts
Featured
Fotografie dupa nunta: Gabi si Bogdan
O energie pozitiva uimitoare, mai mult decat o sedinta foto trash the dress...parca parca nu mi-ar fi fost suficienta toata ziua sa povestim si sa ne plimbam fotografiind. Gabi si Bogdan s-au casatorit de curand astfel ca trebuie sa le uram de bine, o casnicie plina de dragoste si distractie :) multumesc pentru deschiderea voastra!
MAI MULT
Fotografie de logodna: Anca si Vlad, Domeniul Manasia
La sfarsit de toamna cred ca nimic nu merge mai bine decat un set de fotografii facute primavara :) Impreuna cu Anca si Vlad am colindat Domeniul Manasia cu cateva saptamani inainte de nunta lor pentru sedinta foto de dinainte de nunta. Cateva imagini mai jos.
MAI MULT
Fotografie de nunta: Ioana si Andrei, Ochisoru
Si buna ne-a fost nunta la Ochisoru, un loc care mi-a devenit drag instant :) Ioana si Andrei, fotografi la randul lor, au reusit sa organizeze unul din cele mai sincere si zambitoare evenimente la care am avut ocazia sa fotografiez alaturi de oameni atat de calzi si frumosi :) felicitari dragilor, asa sa fiti o viata!  
MAI MULT