Nunta Irina si Roland, Reina Events

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Irina iubeste mancarea, este indragostita de Superheroes (care de altfel a fost si laimotivul decoratiunilor nuntii) si nu poate trai fara carti. De asemenea se prea poate sa fie cea mai mare fana Harry Potter din lume. Roland iubeste fotografia, a fost campion national la sah, lucreaza in IT si este the funniest guy on earth, asa cum il caracterizeaza Irina 🙂  Cererea in casatorie a avut loc in Londra unde Roli a inchiriat un tur privat cu locuri in Londra unde au fost filmate scene din seria Harry Potter, iar la finalul turului, pe Diagon Alley (strada de pe care elevii din HP isi cumparau cele necesare pt scoala Hogwarts) a ingenunchiat si a cerut-o de sotie. Cineva astepta in apropirere cu flori, sampanie si cani inscriptionate cu numele lor, data si citate din Harry Potter iar Irina sustine ca a fost „the best thing every” (bravo Roli). Cei doi isi construiesc in fiecare zi relatia cu umor, respect, iubire si sunt printre cei mai relaxati, haiosi si de gasca miri pe care am avut norocul sa ii fotografiez. Va super multumesc pentru toata experienta traita alaturi de voi 🙂 hugs and more hugs!

hair styling: Diana Klein (Le Chateau)
make up: Rosu Simona 
florar: Moft 
tort & candy bar: Reina Events
tiparituri: Hippo Atelier
formatie: Compania 7
rochie mireasa: Zenya Atelier
costum mire: Gentleman’s Corner
pantofi mireasa: Massimo Dutti/Clarks
pantofi Mire: Barker
 
fotograf nunta reina events-1fotograf nunta reina events-2fotograf nunta reina events-3fotograf nunta reina events-4fotograf nunta reina events-6fotograf nunta reina events-5fotograf nunta reina events-8fotograf nunta reina events-7fotograf nunta reina events-10fotograf nunta reina events-11fotograf nunta reina events-13fotograf nunta reina events-9fotograf nunta reina events-15fotograf nunta reina events-14fotograf nunta reina events-16fotograf nunta reina events-17fotograf nunta reina events-18fotograf nunta reina events-19fotograf nunta reina events-20fotograf nunta reina events-12001-002fotograf nunta reina events-33fotograf nunta reina events-29fotograf nunta reina events-32fotograf nunta reina events-28fotograf nunta reina events-30fotograf nunta reina events-31fotograf nunta reina events-34

Related Posts
Featured
Andreea si Vlad, asteptandu-l pe Sasha
Pe Andreea si Vlad i-am fotografiat in urma cu 5 ani, la nunta lor, iar reintalnirea noastra a fost la fel de minunata si cu imagini la fel de naturale :) Am fotografiat sedinta de maternitate in apartamentul lor recent amenajat, un spatiu care a incantat omul pasionat de design interior cat si fotograful din mine. Abia asteptam sa il cunoastem pe Sasha!
MAI MULT
Fotografii de familie Agnes, Ingrid, Mihaela si Alex
Cu cei 4 m-am intalnit intr-una din cele mai frumoase zile din toamna aceasta si am sarbatorit impreuna, prin fotografii, primul an din viata lui Agnes.
MAI MULT
Fotografie de familie: Rodi si Alex
In mai putin de o luna Rodi si Alex vor deveni parinti :) Spre bucuria mea nu au lasat sa treaca aceasta perioada a vietii lor fara sa ii mai vad o data in fata camerei si fara o vizita intr-unul din locurile mele preferate din Bucuresti, la Ochisoru. Este o senzatie extrem de placuta sa urmaresti o familie pe parcursul vietii ei, cand se construieste, cand se mareste si sa poti fotografia astfel de amintiri pentru ei, iar eu abia astept sa le cunosc baietelul - caruia ii vom spune momentan "burti", asa cum l-a poreclit Rodi :) - dar pana atunci ramanem la cateva imagini de la sedinta lor foto de maternitate.
MAI MULT