Nunta Irina si Roland, Reina Events

FOTOGRAFIE DE FAMILIE

Irina iubeste mancarea, este indragostita de Superheroes (care de altfel a fost si laimotivul decoratiunilor nuntii) si nu poate trai fara carti. De asemenea se prea poate sa fie cea mai mare fana Harry Potter din lume. Roland iubeste fotografia, a fost campion national la sah, lucreaza in IT si este the funniest guy on earth, asa cum il caracterizeaza Irina 🙂  Cererea in casatorie a avut loc in Londra unde Roli a inchiriat un tur privat cu locuri in Londra unde au fost filmate scene din seria Harry Potter, iar la finalul turului, pe Diagon Alley (strada de pe care elevii din HP isi cumparau cele necesare pt scoala Hogwarts) a ingenunchiat si a cerut-o de sotie. Cineva astepta in apropirere cu flori, sampanie si cani inscriptionate cu numele lor, data si citate din Harry Potter iar Irina sustine ca a fost „the best thing every” (bravo Roli). Cei doi isi construiesc in fiecare zi relatia cu umor, respect, iubire si sunt printre cei mai relaxati, haiosi si de gasca miri pe care am avut norocul sa ii fotografiez. Va super multumesc pentru toata experienta traita alaturi de voi 🙂 hugs and more hugs!

hair styling: Diana Klein (Le Chateau)
make up: Rosu Simona 
florar: Moft 
tort & candy bar: Reina Events
tiparituri: Hippo Atelier
formatie: Compania 7
rochie mireasa: Zenya Atelier
costum mire: Gentleman’s Corner
pantofi mireasa: Massimo Dutti/Clarks
pantofi Mire: Barker
 
fotograf nunta reina events-1fotograf nunta reina events-2fotograf nunta reina events-3fotograf nunta reina events-4fotograf nunta reina events-6fotograf nunta reina events-5fotograf nunta reina events-8fotograf nunta reina events-7fotograf nunta reina events-10fotograf nunta reina events-11fotograf nunta reina events-13fotograf nunta reina events-9fotograf nunta reina events-15fotograf nunta reina events-14fotograf nunta reina events-16fotograf nunta reina events-17fotograf nunta reina events-18fotograf nunta reina events-19fotograf nunta reina events-20fotograf nunta reina events-12001-002fotograf nunta reina events-33fotograf nunta reina events-29fotograf nunta reina events-32fotograf nunta reina events-28fotograf nunta reina events-30fotograf nunta reina events-31fotograf nunta reina events-34

Related Posts
Featured
Fotografie de botez: Irina Maria, Scala events
Pe Anca si pe Dan i-am cunoscut acum cativa ani la sedinta lor foto de logodna. Intr-o calduroasa duminica de mai ne-am intalnim s-o cunosc si s-o fotografiez pe Irina, fetita lor. A fost o zi emotionanta, cu personalitate si perfect relaxanta. Vi-o prezinta pe Printesa Balerina si fotografiile de la botezul ei :)
MAI MULT
Craciun fericit in familie
Anul acesta luna decembrie am dedicat-o pe de o parte tuturor cuplurilor care isi asteptau albumele lor si albumele cadou pentru familie si pe de alta parte sedintelor foto de Craciun pe care le-am realizat in cea mai frumoasa casuta din Bucuresti, decorata superb pentru sarbatori, Ochisoru. A fost o luna cu zambete cat pentru tot anul si un mod minunat de a incheia 2017. Craciun fericit tuturor!
MAI MULT
Fotografie de botez: Natalia
Lumea de poveste a micutei sirene la botezul Nataliei :)     Cu drag, Theo - fotograf nunta
MAI MULT