FAMILIEFOTOGRAAF DEN HAAG

Honest, authentic and meaningful family photography that tells the story of who you are.

Awarded in the TOP 5 family photographers in the Netherlands and TOP 10 storytellers worldwide by This is Reportage: Family. Family photographer The Hague, available throughout the Netherlands and Europe.

01 / 20

In dit digitale tijdperk hebben we een ongelooflijk geschenk ontvangen; dat we allemaal foto’s kunnen maken met onze (telefoon) camera’s. Maar het gezingsleven voelt vaak als een aaneenschakeling van drukte en hectiek. En eerlijk is eerlijk, als je altijd de foto’s maakt sta jij zelf nooit op de foto’s. Of je moet juist een belangrijk of ontroerend moment onderbreken om je camera te pakken waardoor een stukje authenticiteit en magie verloren gaat.3Ik kan ervoor zorgen dat een fotoshoot met je gezin of familie een bijzondere ervaring wordt waar jullie met plezier aan terugdenken als je door het album bladert. 


Ik doe geen fotoshoots waarbij iedereen perfect gestyled en geposeerd op staat. Ik volg jou en je gezin en leg het verhaal vast van jullie gewone, unieke dagelijkse leven. Ik ben een stille en subtiele toeschouwer die je gezinsverhaal vangt in intieme en persoonlijke beelden. Ik vang niet alleen mooie momenten, maar ook alle emoties die ons in moeilijke tijden erdoorheen slepen. Ook als ouderschap en de dagelijkse drukte ons soms zwaar valt. Ik doe dit met liefde en aandacht, zodat jij blijvende en levendige herinneringen krijgt van een dag in je leven.

PRIJZEN


Hoe lang ik bij jullie zijn en alles kan vastleggen, dat kun je hieronder kiezen.

Je kunt uit vier pakketten kiezen, geschikt voor ieder smaak. 

Welke optie je ook kiest, je krijgt altijd gegarandeerd:


• een zorgvuldige bewerking van alle afbeeldingen

• levering van alle afbeeldingen in hoge resolutie, zonder logo en zonder beperkingen op persoonlijk gebruik

• een online galerij in hoge resolutie om je afbeeldingen te bekijken, te delen en te downloaden

• elk pakket bevat alle digitale afbeeldingen en de meeste bevatten ook een album

• dit alles is inclusief btw, reistijd en reiskosten


Heb jij behoefte aan iets wat niet helemaal binnen een pakket valt? Het is in overleg mogelijk om extra uren toevoegen aan elk pakket à 150 euro per uur.Moment in het leven


1 uur fotoreportage
50+ afbeeldingen in hoge resolutie
online galerij
inclusief btw, reistijd en reiskosten in Den Haag, daarna 0,35€/km

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 150€/uur

400€

Half dag in het leven


4 uur fotoreportage
100+ afbeeldingen in hoge resolutie
online galerij
30x25cm album met 20 foto's
inclusief btw, reistijd en reiskosten in Den Haag, daarna 0,35€/km

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 150€/uur

900€

Dag in het leven


tot 12 uur fotoreportage
200+ afbeeldingen in hoge resolutie
online galerij
30x25cm album met 30 foto's
inclusief btw, reistijd en reiskosten in Nederland

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 150€/uur

1200€

Jaar in het leven


16 uur fotoreportage (zwanger, newborn, dag in het leven, 1 jaar fotoreportage)
400+ afbeeldingen in hoge resolutie
online galerij
30x25cm album met 40 foto's
inclusief btw, reistijd en reiskosten in Den Haag, daarna 0,35€/km
betalen in termijnen

2400€

AWARDED, PUBLISHED AND PROUD MEMBER OF

KIND WORDS

De Villeneuve-Radu familie


““We hebben eind oktober 2020 een "day in the life" -sessie met Theo geboekt en dit was bijzondere ervaring in de realiteit van ons hectisch leven. We hebben dit als gezin (met drie jonge jongens) nog nooit eerder gedaan en we hebben genoten van elk moment van onze speciale dag! Theo is heel vriendelijk, betrokken, flexibel en haar stijl is heel subtiel! Ze legde gevoelens en uitdrukkingen vast die ons dierbaar zijn. De jongens hielden van haar!! We kijken uit naar onze volgende sessies met haar!””

01 / 06

THE FAMILY ALBUM


I take pride in the print quality and high level craftsmanship of the albums I offer. I work with one of the best album manufacturers worldwide to offer family albums that combine exceptional quality with environmental concerns, using paper that only comes from sustainably managed forests that have been certified by FSC®.


The family album is available in natural linen or sustainable suede fabrics, 28 colours and 3 different cover options. You can also add a box to store your family album in and order grandparents album copies.


Every album comes with instructions of use and a lifetime warranty.

FAQ

What is your experience as a family photographer? How many families have you photographed?

I have been a family photographer for over 15 years ago. I am an internationally published and awarded photographer, having been ranked in the TOP 5 family photographers in the Netherlands, TOP 10 storytellers worldwide and TOP 30 photographers overall by This is Reportage: Family, a judge in photography competitions and a speaker at photography conferences. I have photographed more than 350 families until now.

Wat is jouw stijl? En wat is een fotoreportage?

Wat ik voor jou wil doen is authentieke, niet gescripte momenten uit je echte leven vangen in beeld. Zodat jij als je de foto’s terugkijken meteen ziet wie jullie zijn, wat jullie doen, hoe je met elkaar verbonden bent. Ik wil vastleggen hoe je leven voelt, niet alleen hoe het eruit ziet. Ik geloof dat het gezinsleven een mooie puinhoop is, dat een familiefoto niet perfect hoeft te zijn. Ik geloof dat imperfectie een magische vorm van vrijheid is. De vrijheid om je dagelijkse gezinsleven te vangen in beelden die het verhaal van je leven vertelt. Een verhaal dat niet alleen jij, maar ook je kinderen later als ze volwassen zijn terug willen kijken en alles met weemoed herbeleven. Dit is hoe ze zich daadwerkelijk hun jeugd zullen herinneren en hoe hun ouders en gezinsleven was toen je jong waren.
Tijdens de fotoshoot is het enige wat je hoeft te doen jezelf zijn. Maak je geen zorgen over de fotograaf, maak niet eens eerst je heel huis schoon, denk er niet te lang over na. Vertrouw me gewoon genoeg om me binnen te laten en het verhaal van je gezinsleven te vertellen zoals het is. Niets geënsceneerd, niets geposeerd, alleen het eerlijke, authentieke en betekenisvolle verhaal van wie je werkelijk bent. Dat is waar familie fotoreportage om draait.

Waar gaan we de fotoshoot doen?

De fotoshoot wordt buiten gedaan en/of bij je thuis in huiselijke sfeer. Natuurlijk is het ook mogelijk om naar een andere plek te gaan die voor jullie van betekenis is voor het verhaal van je gezin. Ik woon in Den Haag maar ik reis door heel Nederland en zelfs Europa om het verhaal van je gezin vast te leggen.

Wanneer krijgen we de beelden?

Ik heb maximaal 2 weken levertijd voor korter sessies en 4 weken voor "een dag in het leven" sessies.

Ontvang ik de beelden digitaal? Hoe zit het met bedrukte exemplaren? Kun je een album maken?

Alle sessies bevatten digitale beelden en de meeste sessies bevatten ook een album, omdat ik van mening ben dat herinneringen meer verdienen dan vergeten te worden op iPads, harde schijven of in de cloud. Je kunt afdrukken, albums en muurkunst kiezen in de winkel die beschikbaar is in je onlinegalerij.

Hoe kunnen we je boeken?

Ik geloof in echt contact en goede communicatie vooraf. Daarom nodig ik je eerst uit voor een (online) gesprek. Het is belangrijk om elkaar beter te leren kennen en te kijken of ik de juiste fotograaf ben voor al je wensen en behoeftes.
Na het gesprek ontvang je mijn officiële offerte, algemene voorwaarden en een factuur vast boekingsbedrag van 100 euro. Zodra deze zijn ondertekend en betaald, is de sessie geboekt.

CONTACT ME


Photography is priceless so thank you so much for your interest in my work! I am excited to find out everything about your family. I do my best to answer all messages within 24h. If you haven’t got any response from me, please check your spam folder or contact me again.

If you have an urgent request, you can also reach me by phone at +31657533490.


I welcome and support everybody 🏳️‍🌈

“Because when I look at you, I can feel it. And I look at you and I’m home.”