TROUWFOTOGRAAF DEN HAAG

Eerlijke, authentieke en betekenisvolle huwelijksfotografie die het verhaal vertelt van wie jullie echt zijn.

Documentaire trouwfotograaf opgenomen in de TOP 10 trouwfotografen van Nederland en TOP 20 vertellers wereldwijd in “This is Reportage”. Te boeken in Nederland, heel Europa en in overleg over de hele wereld.

01 / 34

Ik doe dit al een tijdje. En na zoveel jaren bruisparen vastleggen ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Ik leerde dat er niets belangrijker is in het leven dan onze (menselijke) relaties. Ik zie dat hoe meer we najagen, hoe minder tijd en plezier we hebben om te genieten. Dat opgesloten zitten in een huis tijdens een pandemie ons de waarde van menselijk contact laat zien. Dat wat er echt toe doet in het leven zijn relaties met onze dierbaren en de tijd die we samen doorbrengen.


Hallo, ik ben Theo en in mijn 15 jaar als huwelijksfotograaf heb ik ontdekt dat ik een passie heb voor menselijke connectie. Ik geloof in eerlijkheid, ik sta voor authenticiteit en ik streef naar zingeving. Ik weet dat herinneringen kunnen vervagen. En ik weet dat herinneringen de enige dingen zijn die we hebben om te koesteren.

AWARDED, PUBLISHED AND PROUD MEMBER OF

KIND WORDS

Mayra & Anthony


“Zowel mijn man als ik zijn erg kieskeurig als het om foto's gaat. We houden niet van poseren en we vinden het belangrijk om de setting, sfeer en mensen vast te leggen zoals ze zijn. Theo luisterde naar al onze wensen en deed precies wat we wilden, zelfs beter dan dat! We voelden ons erg op ons gemak bij haar en merkten niet eens dat ze door de trouwlocatie rende. Als we weer voor een groot evenement een fotograaf nodig hebben, huren we zeker weer Theo in!”

01 / 06

PRIJZEN


Mijn pakketten zijn voor iedere smaak samengesteld: van een kleinschalig en intiem bruiloft (pakket 1) tot een groot feest met alles erop en eraan (pakket 4). De meeste bruidsparen kiezen voor pakket nummer 2 of 3, met als optie om extra uren toe te voegen.


Alle pakketten zijn inclusief:


• een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen, praten over jullie wensen op jullie trouwdag en kijken of we een goede match zijn

• minimaal 50 beelden per uur; fotografiedekking zonder maximumlimiet

• een zorgvuldig samengesteld bewerkingsproces voor alle afbeeldingen

• aanlevering van alle afbeeldingen in hoge resolutie, zonder logo en zonder beperkingen voor persoonlijk gebruik

• binnen enkele dagen een voorproefje van jullie beelden

• een online galerij (een jaar beschikbaar) om jullie foto’s te bekijken, te delen en te downloaden, inclussief de optie om foto’s gelijk af te drukken

• een tegoed te gebruiken voor een albumbestelling bij een drukkerij, met de mogelijkheid om te upgraden

• btw, reistijd en reiskosten in NederlandOverwegen jullie om twee fotografen in te huren? Een tweede gevestigde, ervaren en bekroonde documentairefotograaf kan geboekt worden voor een vergoeding van 75€ per uur. De tweede fotograaf zal evenveel uren aanwezig zijn als ik.

Pakket 1


2 uur fotoreportage
200+ afbeeldingen in hoge resolutie
20x20cm album met 20 pagina's

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 150€/uur

*om Vrijdag en Zaterdag in het hoogseizoen (mei-september) het minimum is Pakket 2

700€

Pakket 2


8 uur fotoreportage
400+ afbeeldingen in hoge resolutie
20x20cm album met 30 pagina's

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 150€/uur

2000€

Pakket 3


12 uur fotoreportage
600+ afbeeldingen in hoge resolutie
20x20cm album met 40 pagina's

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 150€/uur

2600€

Pakket 4


16 uur fotoreportage
(kan worden verdeeld over meerdere dagen voor meerdaagse evenementen)
tweede fotograaf
1200+ afbeeldingen in hoge resolutie
20x20cm album met 50 pagina's

extra tijd nodig? voeg extra uren toe voor 225€/h

4300€

HET TROUWALBUM


Ik ben trots op de afdrukkwaliteit en het hoogwaardige vakmanschap van de albums die ik aanbied. Ik werk samen met een van de beste albumfabrikanten ter wereld. Zijn leveren trouwalbums van uitzonderlijke kwaliteit, met oog voor het milieu, gemaalt van papier dat alleen afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen die zijn gecertificeerd door het FSC®.


Je kunt kiezen uit vier verschillende collecties, aangeboden in zijde, natuurlijk linnen, hout of duurzaam leer. Elk album is te bestellen in drie verschillende formaten en met extra opties. Elk album wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en levenslange garantie.


Gebruik het albumtegoed dat bij jullie pakket is inbegrepen om een album van gelijke waarde te bestellen. Upgrade kan natuurlijk altijd.

FAQ

Wat is jouw ervaring als trouwfotograaf? Hoeveel bruiloften heb je gefotografeerd?

Ik ben mijn hele professionele leven fotograaf geweest. Vanaf het begin van mijn carrière, zo’n 15 jaar geleden inmiddels, heb ik me gefocust op huwelijksfotografie. Ik ben een internationaal gepubliceerde en bekroonde fotograaf, te vinden in de TOP 10 trouwfotografen in Nederland en TOP 50 wereldwijd door This is Reportage in 2021, jurylid bij fotografiewedstrijden en spreker op fotografieconferenties. Ik heb tot nu toe meer dan 300 bruiloften gefotografeerd.

Wat is jouw stijl? Moeten we poseren? Maak je groepsfoto's?

Ik geloof dat een bruiloft over twee mensen die van elkaar houden en alle hun dierbaren gaat. Naar mijn mening ligt de echte waarde van huwelijksfotografie in het vastleggen van betekenisvolle momenten, authentieke menselijke connectie en eerlijke emotie. Mijn stijl is fotojournalistiek en zowel ikzelf als de koppels die ik fotografeer zijn geen fan van poseren voor de camera. Ik weet dat het hebben van enkele portretten en familiefoto's voor sommigen ook belangrijk kan zijn, dus we kunnen wat tijd inplannen voor oprechte koppelportretten en groepsfoto's met je dierbaren als je dat ook wilt. Uiteindelijk is het mijn doel dat je eerlijke en ontspannen beelden hebt die het verhaal vertellen van wie je werkelijk bent.

Fotografieer jij alleen in Nederland of ook in het buitenland?

Ik werk veel in Nederland, maar ik reis ook door heel Europa en de wereld rond. Ik heb bruiloften gefotografeerd in Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Zwitserland, het VK, het Caribisch gebied en mijn thuisland Roemenië.

Wanneer krijgen we de beelden?

De levertijd voor al jullie afbeeldingen en albumontwerpen is maximaal acht weken en is afhankelijk van het aantal projecten dat ik in die tijd heb. Voor bruiloften in het laagseizoen kan het bijvoorbeeld al binnen twee weken zijn. Echter, ik zal ervoor zorgen dat je al een paar dagen na je bruiloft een sneak peak ontvangt.

Kunnen we onze afbeeldingen afdrukken? Kun je een album voor ons maken?

Ik geloof echt dat het enige dat we in dit digitale tijdperk nog zouden moeten afdrukken, onze foto’s zijn. Ik moedig iedereen aan om albums te maken van hun belangrijke herinneringen. Ik neem een albumtegoed op in al mijn trouwpakketten zodat je kunt kiezen tussen verschillende albumopties. In jullie online galerie hebben jullie toegang tot een printshop zodat je direct vanuit de galerie de producten kunt bestellen die bij jullie passen. Ik zal ook hoge resolutie bestanden aanleveren, zodat je op elk gewenst moment je eigen afdrukken en vergrotingen van elk formaat kunt maken.

Moeten we een tweede fotograaf nemen?

Kort antwoord: ja, maar het is geen must. Een tweede fotograaf is altijd een mooie aanvulling op je trouwdag, hoe groot je bruiloft ook is. Een extra paar ogen zorgt voor meer afwisseling in uw afbeeldingen, verschillende hoeken en standpunten. Het helpt ook bij het niet missen van belangrijke momenten en draagt bij aan het uiteindelijke aantal afbeeldingen en de kunstzinnigheid van je selectie van afbeeldingen. Ik werk alleen met een select aantal gevestigde, ervaren en bekroonde documentairefotografen, om hetzelfde kwaliteitsniveau te bieden voor je hele reeks afbeeldingen. Als jullie budget het toelaat, neem dan zeker een tweede fotograaf.

Wat als je ziek wordt of een spoedgeval hebt?

Ik maak deel uit van een geweldig netwerk van huwelijksfotografen die elkaar ondersteunen in noodsituaties. Ik zal mijn best doen om een geweldige fotograaf te vinden die mij kan vervangen indien nodig.

Hoe boeken we jou?

Ik geloof dat een gesprek hebben, zodat we kunnen zien of ik de juiste fotograaf voor je ben, erg nuttig is. We kunnen een online gesprek inplannen, of bij mij thuis in Den Haag afspreken, om elkaar beter te leren kennen en te kijken of we een goede match zijn. Dan zal ik een officiële offerte, mijn algemene voorwaarden en een factuur opstellen voor een aanbetaling van 300 euro. Zodra deze zijn ondertekend en betaald, bent u verzekerd van mijn dienst als fotograaf of jullie trouwdag.

NEEM CONTACT MET MIJ OP


Heel erg bedankt voor je interesse in mijn werk! Ik ben blij om van je te horen en ik doe mijn best om alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden. Als je binnen een paar dagen nog geen reactie van mij hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder of neem opnieuw contact met mij op.

Alsje een dringend verzoek heeft, kun je mij ook telefonisch bereiken op +31657533490.


Ik ben nog steeds Nederlands aan het leren en word langzaam beter, maar ik spreek vloeiend Engels.


Ik verwelkom en steun iedereen 🏳️‍🌈

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”